In de schijnwerper: Elektro Internationaal

Elektro Internationaal B.V.

Elektro Internationaal – Mastering Electricity

Elektro Internationaal levert al 40 jaar hoogwaardige producten en diensten voor energiedistributie en besturingstechniek aan kritische gebruikers in de industrie, datacenters, utiliteit en machinebouw.

Met standaard oplossingen of producten ‘op maat’ kan Elektro Internationaal iedere vraag aan op het gebied van schakel- en verdeelinrichtingen, (noodstroom)besturingstechnieken en de meest uiteenlopende bedieningspanelen. In de huidige maatschappij die steeds verder electrificeert, helpt Elektro Internationaal haar klanten bovendien inzicht te krijgen in verbruik door smart technology toe te passen in haar panelen. Voor menig bedrijf is onze onderneming de perfecte verbinding tussen techniek, installatie en functionaliteit.

Als merkonafhankelijke specialist streven we naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Onze vlotte, betrokken en deskundige medewerkers komen altijd hun afspraken na en staan garant voor een uitvoering die volledig naar de wens van de klant is. Elektro Internationaal blijft ook na levering een waardevolle partner met een uitstekend pakket aan servicediensten en onderhoud volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen. Zo staat Elektro internationaal voor veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige tailor-made systemen voor een continue en probleemloze elektriciteitsvoorziening.

www.elektrointernationaal.com