In de schijnwerper: AP

AP Nederland B.V.

AP – Specialist in slimme energie infrastructuren

Als specialist in elektrotechniek gaat AP voor de best mogelijke oplossing binnen besturings- en energievraagstukken. Vanuit Kolham (nabij Groningen) ontwerpen, produceren en testen wij besturingspanelen en energie verdeelsystemen voor de industrie, datacenters, duurzaamheidsprojecten, gebouwen en de kassen- en stallenverlichting. Deze toepassingen hebben gemeen dat de stroomvoorziening op die plekken kritisch is en een volledige beschikbaarheid moet hebben.

Achieving Perfection

AP is een mensenbedrijf dat voor perfectie gaat. In ons continue streven naar verbetering, investeren wij in de kennis van onze medewerkers omdat zij het verschil maken. “Achieving Perfection” op het gebied van kwaliteit, procesoptimalisatie en lean denken en doen waarmee onze klanten langdurig concurrentie voordeel kunnen borgen.

Onderdeel van Dool Industries

AP is onderdeel van Dool Industries, onze holdingmaatschappij met vestigingen in Nederland en Canada en activiteiten over de gehele wereld. Het bedrijf bestaat uit Hortilux Schréder, Agrilight, PL Light Systems en AP.

Meer informatie

www.apnederland.nl