Woensdag 26 juni organiseerde Fedet in Diemen een zeer geslaagd leden-event waar, naast inspirerende sprekers ook de vernieuwde Fedet Roadmap werd gepresenteerd.

Trots op de verborgen kracht achter vooruitgang
De vernieuwde Fedet roadmap is de volgende sprong om de ‘why‘ van Fedet nog verder te brengen. We brengen hiermee focus aan in de huidige strategie en zetten verder in op een thema gedreven strategie. De nieuwe roadmap is ook gekoppeld aan The Global Goals om zo te bouwen aan een betere wereld. Voor 2020 hebben wij 3 grote thema’s bepaald, met de blik op de horizon 2025 en 2030:

  • Tastbare Impact
    Technologie kan veel betekenen in het leven van mensen en de impact van organisaties. Tegelijkertijd is techniek steeds minder zichtbaar. We willen de impact van techniek zichtbaar maken in het leven van mensen
  • Trotse professionals
    De sector als geheel is zich bewust van de maatschappelijke waarde en impact. Professionals doen echter elke dag het werk in de markt. We willen dat zij meer de trotse ambassadeurs zijn van ons vak.
  • Circulaire sector
    Met de producten, oplossingen en diensten willen we actief bijdragen aan een positieve planeet. Dat begint bij de lidbedrijven en wordt vergroot met de impact die zij hebben in de markt.

Daarnaast zijn de Fedet werkgroepen en secties volop in beweging met inspirerende doelen. De activiteiten zullen vanaf nu in een strategisch perspectief geplaatst worden. Maar ook de ledendienstverlening wordt naar een hoger plan getild en Fedet zal maximaal profiteren van de kracht van FME met eigen invulling en meerwaarde.

Download hier de vernieuwde Fedet Roadmap

Sprekers
Robert van Westing | Directeur Service bij KONE Nederland
Hij heeft een presentatie geven over KONE 24/7 Connected Services, de intelligente service voor liften en roltrappen. Download hier de presentatie en klik hier voor de video van slide 5.

Titia Houwing | Consultant Internet of Things bij KPN
Zij gaf deze middag een presentatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things en de rol van KPN daarin. Download hier de presentatie van KPN en klik hier voor de terugblik video van slide 6.

Meer informatie
Ben je (nog) geen Fedet-lid? Neem dan contact op met het Fedet secretariaat voor meer informatie over het lidmaatschap. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.