Waar een wil is, is een weg

Waardering van deze inzending:

1

De kans krijgen om intern door te groeien. Waar een wil is, is een weg. En de persoon die graag wil, krijgt ook de kans om verder te komen. Amber is één van onze pareltjes, het levende bewijs van het feit dat je met hard werken en blijven leren een mooie carrière kunt maken. AP is met een intern HR programma ‘Advanced People’ een nieuwe koers gaan varen. Kennis is onze belangrijkste motivatie om iedere dag toegevoegde waarde te kunnen bieden aan onze klanten.

Technisch personeel is lastig te vinden. Die moet je koesteren. Bovendien is het voor AP belangrijk om medewerkers aan zich te binden. AP is onderdeel van familiebedrijf Dool Industries. Binnen onze organisatie gaan we voor lange termijn relaties.

Door middel van ons (interne) opleidingsprogramma creëert AP doorstroming en daarmee mooie nieuwe kansen voor toegewijde medewerkers.

In het filmpje gaan we in op het carrièrepad van Amber. We maken de ontvanger duidelijk dat zo kunnen zaken dus ook kunnen lopen. Amber vond haar opleiding tot schoonheidsspecialiste erg leuk, alleen was ze er het type niet voor. Ze was in haar vrije tijd ook graag aan het sleutelen aan auto’s. Bij AP vond ze een bijbaantje, daar had ze een klik met de mensen en de rest is geschiedenis.

de video van Amber